NL | EN | DE

Expertises

Studio Erik Wiegers is een grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in het vormgeven van informatie en het bedenken/realiseren van concepten.

‘Met krachtige ontwerpen vertalen we de vraag van opdrachtgevers naar creatieve en verrassende communicatieconcepten. Daarmee weten we zowel on- als offline projecten te realiseren die perfect aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep.’

(Communicatie)concepten

(Communicatie)concepten

Niets is leuker dan ideeën verzinnen: alles kan en alles mag, en zelfs de sky is geen limit. Na het bijschaven van zo’n idee om het geschikt te maken voor een bepaald doel, heet het idee ineens ‘concept’. Meer..

Grafisch ontwerp Zutphen

Grafisch ontwerp

Een mooi ontwerp alleen is niet genoeg. Het moet de boodschap overbrengen en de doelgroep aanzetten tot actie. Wij weten concepten perfect aan te sluiten op de belevingswereld van de doelgroep, waardoor deze aanspreken en resultaat behalen. Meer..

Infographics

Infographics

Infographics winnen aan populariteit. Mensen hebben minder tijd, zijn visueler ingesteld en hebben behoefte aan steeds meer informatie. Een infographic is een aantrekkelijke en duidelijke visualisatie van (complexe) gegevens. Meer..